Vakantiebeurs 2017

 Vakantiebeurs 2017

 

Vakantiebeurs

 

Vakantiebeurs 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht.

Van woensdag 11 januari t/m zondag 15 januari 2017

Op deze beurs zijn wij dit jaar aanwezig samen met de medewerkers van Popeye.nl, te vinden in Hal 11, Standnr 11.D041.

Ter plaatse kunt u alle informatie inwinnen en uw vragen worden graag beantwoorden. Tevens kunt u onze nieuwe folder met prijslijst 2017 ontvangen.

Namens het team van Yachtcharter 2000 wensen wij u veel vakantie voorpret op de Vakantie beurs in Utrecht.

Vanaf het hoofdseizoen 2017 hebben wij de Aquastar 15 in de vaart. Wij zijn druk bezig met de betimmering van deze boot. U kunt de voortgang volgen op onze Facebooksite: www.facebook.com/yachtcharter2000. Wij zullen trachten u met diverse foto’s op de hoogte te houden van de vorderingen.

Indien u tijdens de vakantie beurs in Utrecht onze stand bezoekt en een van onze boten boekt voor het vaarseizoen 2017 ontvangt u een korting van 5% op de week huur. (Dit geldt niet voor een weekend huur of een midweek).

Graag bespreken wij ook de diverse vaar routes die u met onze boten kunt varen. De drie noordelijke provincies, Friesland, Groningen en Drenthe zijn ons Basis vaargebied.
In de direkte omgeving van de thuishaven vindt u de bekende watersportplaatsen: Sneek, Grou, Leeuwarden, Dokkum, Harlingen,Bolsward, Heeg, Sloten en Lemmer.

Met de benodigde vaarbewijzen of ervaring kunt u ook het Ijsselmeer op. Dan zijn de diverse Ijsselmeerkust plaatsen, zoals Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Volendam, Monnickendan, Marken en zelfs Amsterdam.

Op de terugweg kunt u dan via de Randmeren varen. U passeerd dan de plaatsen: Muiden, Bunschoten-Spakenburg, Harderwijk, Elburg en vervolgens via het Ketelmeer en Urk weer naar Lemmer. Ook kunt u na het Ketelmeer richting, Vollenhove, Blokzijl, Giethoorn, de Kalenbergergracht, de Drieweg sluis weer terug naar de thuishaven in Heerenveen, Friesland.

 

Download hier uw online folder 2017 van Yachtcharter 2000.

 

YachtCharter 2000

 

Onze voordelen

  • Altijd snel geregeld!
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe schepen
  • Directe service bij storing of pech
  • Ook bereikbaar na kantooruren
Vragen? Wij bellen u terug

Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn te bereiken op:  06 53 595 878

We kunnen u ook terugbellen op een moment dat het u past:

Bel mij terug
Altijd aan boord
  • Uitgebreide sanitaire voorzieningen
  • Volledig ingerichte keuken
  • T.V. (Digitenne) met DVD speler
  • Dekstoelen en dektafel
  • Gevulde diesel- en watertank
Ervaringen